Estratègia  —  Molt més que teoria, una eina pràctica dirigida a resultats. Treballem amb un equip professional equiparable a una consultora de marca, però mà a mà amb els responsables de les altres àrees de l'estudi, amb la vista posada en el disseny, en la comunicació: integració d'idees i processos orientada a la millorar les estratègies, a complir objectius de màrqueting i vendes.

_Recerca, benchmarking, consumer insights
_Anàlisi
_Arquitectura de marques
_Brand book
_Estratègies de comunicació

Disseny — Una llarga trajectòria amb tota mena de projectes, especialment d'identitat de marca i packaging, que ha obtingut premis en diversos festivals i el reconeixement més important: la confiança, sostinguda al llarg del temps, dels nostres clients. El nostre equip de packaging, que treballa per a grans marques com a Gallo o Affinity, està especialitzat en mass market, un camp particularment complex i competitiu.

_Identitat de marca
_Packaging
_Disseny de marques
_Brand book
_Disseny editorial

#WòStudio

Comunicació —  Treballem en campanyes de tots els àmbits, internacional, nacional, local. Sempre amb la mateixa ambició, amb una mirada global i orientada a la persona que finalment s'acostarà a les nostres marques i productes. Aportem una visió àmplia dels mitjans que farem servir i sumem disciplines i entorns off i online, com ara els continguts de marca, coordinació amb premsa i PR, etc. Experiència, coneixement i entusiasme... orientats a resultats.

_Campanyes de TV, ràdio, exterior, mitjans digitals
_Branded content
_Brand book
_Esdeveniments, estands

info@wobarcelona.com
+34 93 208 68 01
Pintor Fortuny 27
08001 Barcelona

©WòBarcelona 2022